Meštani Dragocveta sprečili rušenje propusta/mosta preko reke (VIDEO)

0

Meštani sela Dragocvet kod Jagodine danas su blokirali prolaz mehanizaciji koja bi po nalogu inspekcije izvršila vadjenje cevi tj. propusta iz reke a po prijavi komšije kome reka usled kiše plavi baštu koja se delom nalazi u rečnom koritu. Meštani se ne slažu sa ovom odlukom jer taj propust služi njima za prelazak preko reke kao i deci koja idu u školu kao jedini suvi prelaz.

„Mi branimo rušenje mosta napravljenog od cevi, tj propusta, na zahtev komšije Dejana Mihajlovića, zato sto mu bujica posle obilnih kiša poplavi baštu koja se delom nalazi u rečnom koritu. Na licu mesta bila je policija, nadležni iz Direkcije za izgradnju grada koji su pokazali razumevanje za naš problem. Nije normalno da u 21. veku, u centralnoj Srbiji nemamo suvi prelaz preko reke! Korito reke treba da se očisti a ne da se vade cevi koje nam služe kao most jer je taj propust jedini način da ljudi stignu do njiva a da ne idu na regionalac“ kaže jedan od okupljenih meštana.

Na

Mašine koje su po nalogu inspekcije krenule na teren, zaustavljene su a meštani planiraju skupljanje potpisa za peticiju kako bi i u budužnosti bilo sprečeno rušenje propusta. 

Prethodni tekstPalma zove Mariniku i Đilasa na tv duel
Sledeći tekstPalma: Pristao sam na duel na N1, Tepić i Đilas čak ni tamo na duel nisu smeli

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime