Palma: Pristao sam na duel na N1, Tepić i Đilas čak ni tamo na duel nisu smeli

1

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da su funkcioneri Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i Dragan Đilas odbili njegov poziv na televizijski duel povodom optužbi da je organizovao podvođenje maloletnica jer „znaju da lažu i da se za laž ide u zatvor“.

„Radnica siledžije Dragana Đilasa Marinika Tepić je na svom tviter nalogu odbila moj poziv na tv duel koji sam putem sredstava informisanja uputio njoj i njenom šefu siledžiji Draganu Đilasu. I pozvao sam ih na tv duel na bilo kojoj televiziji, bilo kada i bilo gde, a to ukjučuje i njihove medije i bilo koje medije, može i na televiziji Mauricijus, može i u Strazburu i u Briselu, gde god hoće. Mene su pozvali iz televizije N1 i ja sam prihvatio, a oni su odbili, čak i N1. Izađite pred kamere, izađite pred sud javnosti, ali ne na montiranim konferencijama za novinare, gde non stop lažete, a kao glavni argument vam je opet laž vašeg stranačkog funkcionera, inače kriminalca, lopova, kradljivca automobila, već izađite pred kamere zajednom sa mnom i ti Đilase i ti Tepić. Ali nećete, zato što znate da ste sve slagali i zato što znate da tu neće biti vašeg kriminalca da lažno svedoči, već ću tu biti ja, koji sam do sada sve vaše laži pismeno i argumentovano demantovao, i ja i Tužilaštvo i policija i svi ljudi koje ste pominjali. Ja hoću da se proces vodi u instiucijama, ali mi je važan i sud javnosti, sud Srbije, jer ja sam iz Končareva, a ne iz SSP. Pred kamerama u direktnom tv duelu ne možete da skremblujete, ne možete da sakrivate likove, vi i ja oči u oči“, naveo je u saopštenju predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Radnica siledžije Dragan Đilasa Marinika Tepić odbijajući tv duel kaže da ja treba da odgovaram pred sudom, a ne njoj. Ali Đilase i Tepić, niste vi podneli krivičnu prijavu protiv mene zato što znate da sve što ste do sada izgovorili je teška laž, a za takve laži se ide u zatvor. Podneo sam ja krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, protiv vašeg lažnog svedoka kriminalca, protiv Sande Rašković Ivić, protiv Marinke Tepić su podnele krivičnu pravu 393 žene iz Jagodine, kao i Javno preduzeće „Standard“ iz Jagodine. Tebi je Marinka Tepić mesto u zatvoru zbog laži, zbog uznemiravanja, zbog širenja panike u Srbiji“, navodi Marković.

„Prijave nema protiv mene, ali ima protiv Dragana Đilasa zbog nasilja u sopstvenoj porodici. Njega je prijavila tadašnja supruga Iva Đilas da je tukao i nju i njenog oca i to pred njihovm decom i da je njoj tada rekao „odrubiću ti glavu“. Dakle, u slučaju siledžije Dragana Đilasa postoji prijava policiji i neposredni svedok i žrtve i izveštaj iz Urgentnog centra o povredama i pretnja smrću svojoj supruzi. I takva prijava je bila u nečijoj fioci od 2014. do 2019. godine. I nakon pet godina Dragan Đilas to demantuje. Ne možeš to da demantuješ, možeš da se nagodiš sa svojom bivšom ženom i ja nju u toj situaciji razumem zbog dece, ali ti si dokazani siledžija i taj slučaj je neko morao da procesuira i to ne zastareva. Tukao si ženu i tasta pred svojom decom i pretio smrću svojoj supruzi. I ti ćeš siledžijo da danas napadaš mene i pojavljuješ se kao navodni zaštitnik žena. Građani Srbije treba da znaju, nisu se siledžija Dragan Đilas i njegova radnica Marinika Tepić obratili sudu, nego ja. Ja molim naše pravosudne organe, u koje verujem, da ubrzaju ovaj postupak i kažu ko laže i taj ko laže neka ide u zatvor i da postupe što je pre moguće po svim krivičnim prijavama podnetim protiv Marinike Tepić, Sande Rašković Ivić i njihovog „zaštićenog svedoka kriminalca“ Branislava Radosavljevića“, navodi Marković u saopštenju.

Prethodni tekstMeštani Dragocveta sprečili rušenje propusta/mosta preko reke (VIDEO)
Sledeći tekstNacionalisti se ujedinjuju – Levijatan i Prava Srbija

1 KOMENTAR

  1. neće na tv duel a lažu na nameštenim konferencijama ????
    pa ovaj govori o Vučiću !!!!
    Vučić je taj koji nije izašao na tv duel 10 godina a na konferencijama odgovara na nameštena pitanja

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime