MEĐUNARODNA AKREDITACIJA ZA EKONOMSKI FAKULTET U KRAGUJEVCU

1

Ekonomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu dobio je međunarodnu akreditaciju svojih osnovnih studija na modulu Računovodstvo i poslovne finansije od britanskog Udruženja setifikovanih ovlašćenih računovođa (ACCA – Association of Certified Chartered Accountants). ACCA je za studente, koji osnovne akademske studije završe na modulu Računovodstvo i poslovne finansije (počev od 2020. godine), obezbedio priznavanje ispita položenih na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu i automatsko oslobođanje od pet ACCA ispita (F1-F4 i F9).
Ovom akreditacijom Ekonomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu dobio je međunarodnu potvrdu napora da unapredi svoje studije i pruži relevantna i priznata znanja od strane ASSA, kao najznačajnije institucije u oblasti obrazovanja računovođa i revizora u svetu.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu će nastaviti sa daljim unapređenjima svoje međunarodne pozicije u oblasti obrazovanja i nauke i u narednom periodu

Prethodni tekstIZDAJE SE U ZAKUP PROSTOR ISPOD VODOPADA, POGLEDAJTE USLOVE I KO IMA PRAVO UČEŠĆA
Sledeći tekstPREMINULE TRI, POZITIVNE JOŠ 34 OSOBE

1 KOMENTAR

  1. Nije to nešto specijalno. Ranije se sam kandidat obraća molbom da mu priznaju, što je bilo prihvatano i polagao bi razliku koja je ostajala. Ali realno ta diploma ovde ne znači mnogo, jer vođenje knjiga može da radi bilo ko, nevezano sa stručnu spremu.
    Bolje upisati privatni faks, a usput juriti političku karijeru, bolja kombinacija, a ima mnogo primera svud.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime