„MAYERA“ PRODAJE 61 POSTO UDELA U PARKING SERVISU U JAGODINI

2

Parking servis u centru Jagodine, površine 4.500 kvadratnih metara, za 140 vozila u garaži na dva sprata i prodajnim prostorom od 900 kvadratnih metara, biće prodat, a kupac je iz inostranstva i ima intersa za daljnu nadogradnju i razvoj ove delatnosti i investicije u gradu, piše Tanjug.

Firma „Mayera“ iz Gornjeg Milanovca, koja u Parking servisu ima udeo od 61,07 odsto, našla je ovog kupca i od Jagodine, koja ima 38,93 udela, zatražila saglasnost, „kojim bi se omogućila prodaja, jer saglasnost grada Jagodine traži potencijalni kupac“, rečeno je danas Tanjugu u Gradskoj upravi.

Saglasnost su dali odbornici Skupštine grada, u njemu stoji da „Mayera“ „može početi sa postupkom prodaje svog udela u „Parking servisu“ po važećim propisima“.

„Nakon izbora kupca, “Mayra“ je u obavezi da Jagodini dostavi sve podatke o njemu, kako bi grad dao konačnu saglasnost o prodaji udela “Mayeri““, navodi se u obrazloženju.

Parking servis u Jagodini, otvoren je u julu 2007.godine, ulaz je iz centralne ulice, a na njegovu izgradnju Jagodina se odlučila kako bi umanjila veliki problem parkiranja u gradu, koga imaju gotovo svi gradovi u Srbiji.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstU ČETVRTAK BEZ GREJANJA DEO STRELIŠTA
Sledeći tekstPOLICIJA PRETRESALA FIRMU „STRELAC“ U SVILAJNCU, MINISTAR VULIN PITA „KO JE PRODAVAO DROGU U SVILAJNCU?“

2 KOMENTARA

  1. Eto prilike da opština postane 100% vlasnik parirališta u gradu Jagodina. To su retke prilike koje treba iskoristiti, a ne prepuštati druguma

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime