MARKO VIDOJKOVIĆ U ČETVRTAK U JAGODINI!

0

Srpski pisac Marko Vidojković u četvrtak 14. maja u organizaciji izdavačke kuće „Laguna“ posetiće Jagodinu i potpisivati knjige u knjižari u VIVA šoping parku. Razgovor s piscem i potpisivanje knjiga zakazano je za 18 časova.

„U Jagodini sam gost Lagunine knjizare, dakle dolazim kao jedan od mnogih njihovih autora. To, nece biti klasično knjizevno veče, već intimnije druženje s posetiocima knjizare. Nemam razloga da mislim da će mi biti neprijatno, bez obzira na to što Jagodinu znam pre svega po Palmi“ rekao je Vidojković za Infocentralu.

Marko Vidojković rođen je u Beogradu, 1975. Objavio romane „Ples sitnih demona“, „Đavo je moj drug“, „Pikavci na plaži“, „Kandže“, „Sve crvenkpe su iste“, „Hoću da mi se nešto lepo desi odmah“ i „Kandže 2: Diler i smrt“, kao i zbirku priča „Bog ti pomogo“. Roman „Kandže“je od oktobra 2004. do maja 2005. doživeo pet izdanja i, kao jedna od najprodavanijih knjiga domaćeg autora, dobitnik je nagrade Zlatni bestseler. Godine 2006. Vidojković je za „Kandže“ dobio i nagradu i Kočićevo pero, a za „Sve crnvekape su iste“ Vitalovu nagradu. Objavljivan u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bugarskoj, Nemačkoj i Poljskoj. Bio urednik u časopisima „Maxim“ i „Playboy“.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime