Marinika Tepić podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti

1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić podnela je danas krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti u Jagodini. 

Marinika Tepić je podnela krivičnu prijavu PU Jagodina zbog ugrožavanja bezbednosti jer se, kako kaže potpredsednica SSP, prvi put na konferenciji za novinare dogodio fizički napad, a prenosi N1.

„Odbornik Prave Srbije u Skupštini grada Jagodina Dušan Marković sve vreme je nasrtao i odgurnuo me bez ikakvog razloga. Ušli smo u zgradu policije, pa je došlo do rasprave sa policijom. Došao je i jagodinski tužilac, a razgovarale smo sa načelnikom PU Jagodina“, izjavila je za N1 Marinka Tepić.

Tepić dodaje da je „sramota je da se naočigled 20 policajaca u uniformi i desetak u civilu, dešava fizički kontakt a da policija na apel okreće glavu“ i zaključuje da su im „dali garancije, u prisustvu tužioca, da će ovaj incident biti rasvetljen“.

R.I.

——————————————————————————————————

Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstSAOPŠTENJE INFORMATIVNE SLUŽBE SG JAGODINA – MARINIKA TEPIĆ LAŽE
Sledeći tekstBUNT: Marinika Tepić ne govori istinu

1 KOMENTAR

  1. Stvarno kakva sramota… nebitno je da li neko podržava političku opciju Marinike Tepić ili ne, ja lično ne, ali ovakvo divljačko i necivilizovano ponašanje ovog što kaže da je predstavnik prave Jagodine, je sramota za ljudski rod. Nije ni čudo kako živimo, kada se ovakvi favorizuju. Stidim se što su mi ovakvi ljudi sugrađani.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime