BUNT: Marinika Tepić ne govori istinu

3

Povodom današnjih događaja ispred Skupštine grada Jagodina i posete potpredsednice SSP Marinike Tepić, oglasio se BUNT.

„Gospođi Mariniki Tepić želo sam da postavim par pitanja, a jedno od njih bilo je pitanje zašto su Srbi, po njenom mišljenju, genocidan narod, i da li je ona potpisala zahtev da Narodna skupština izglasa rezoluciju da su Srbi počinili genocid u Srebrenici?
Obezbeđenje koje je čuvalo gospođu Tepić nije dozvolilo da joj se priđe, a kamoli da se postavi pitanje i od strane istih dobio sam gomilu uvreda. Videvši kako se ponašaju nastavio sam da ponavljam pitanje, da bi na kraju od gospođe Tepić umesto odgovora dobio uvrede što se jasno može videti na snimku“ naveo je Dušan Marković lider Prave Srbije i opozicioni odbornik u Skupštini grada Jagodine – kako se navodi u saopštenju koje je BUNT uputio medijima. 

3 KOMENTARA

  1. Gospodja Tepic neka odgovori svima nama u Srbiji koga ona uopste zastupa.Znaci mi koji smo opljackani,isterani iz fabrika nemamo pravo da kazemo ko su ti lopovi.Gospodji Mariniki Tepic postavljam pitanje u kojoj drzavi zivi kada smo mi varvari neka nadje sebi lopovsku drzavu.Neka nam objasni odakle njenom gazdi milioni evra.Gospodjo ne izigravajte nas,dosta nam je vasih tirada,placeni ste od lopova da nam solite pamet.Trazim u ime mnogih da se primeni zakon o poreklu imovine i da vas tada vidimo na ulici.

  2. Da ne idemo baš po celoj Srbiji. Da ostanemo kod kuće. Ako ćemo o poreklu, ima i po Jagodini dosta njih kojima treba ispitati imovinu. Ali to će da bude primena kao Zakona kao i do sad —Kako za koga važi–

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime