„HRAST“ BOSILEGRAD – Izabrali smo Paraćin za investiranje, u planu proširenje

0

Fabrika nameštaja „HRAST“ iz Bosilegrada izabrala je baš Paraćin za proširenje svoje proizvodnje, a objekat je izgrađen u Vidovdanskoj ulici.

„Paraćin smo izabrali najviše zbog geografskog položaja grada zato što omogućava posećenost našoj firmi od strane velekupaca kao i naših kupaca iz maloprodaje. Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja tapaciranog nameštaja kao i dušeka i žičanih jezgara, međutim od kada smo u Paraćinu proširili smo našu delatnost i na maloprodaju nafte i naftnih derivata kao i na smeštajnu jedinicu. Zadovoljni smo svime što nam je omogućeno u Paraćinu i u planu nam je proširenje“ kaže Rajka Ivkov, menadžer firme „Hrast“ iz Bosilegrada.

Ivkov je dodala da su paraćinske opštinske službe investitoru izašle u susret i obezbedile potrebna dokumenta neophodna za izgradnju objekta u Vidovdanskoj ulici. Preko puta tog objekta koji se prostire na 5000 kvadrata opština je obezbedila i javnu površinu koja danas ima obeležena parking mesta, koja takođe služe firmi „Hrast“.

„Investitor je zadovoljan poslovanjem u opštini Paraćin, a u planu ima i proširenje smeštajnih jedinica kao i proširenje objekta koji je namenjen za nameštaj“ dodala je Rajka Ivkov.

 

(Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime