MARIJA ĐORĐEVIĆ (BR 7): NEĆEMO DOZVOLITI REFERENDUM U JAGODINI

0

Koaliciju JAGODINA- MOJ GRAD koju čine Demokratska stranka, Liberalno demokratska  partija, Srpski pokret obnove i Zajedno za Srbiju  je predizborna i postizborna koalicija koja ima za cilj ekonomski razvoj Jagodine.

Predložena rešanja postojećih problema u Jagodini u našem programu su ostvariva i nisu „prazne“ želje i obećanja koja se daju u predizbornoj kampanji.

LDP Jagodina na lokalnom nivou nije u koaliciji sa SDS-om kao što je to u Republici, jednostavno nije došlo do  dogovora, na lokalnim izborima im želim uspeh. Za jednu koaliciju je potrebno poverenje, a to smo upravo našli u našim  koalicionim partnerima , kao i jedna timska, a pre svega demokratska atmosfera koja postoji među nama.  Sigurna sam da ćemo i posle izbora nastaviti saradnju i zalagati se da se Jagodina oporavi posle 12 godina lošeg vođenja grada. Nastavićemo da svojom iskrenom politikom i brigom dobijemo što veće poverenje građana kao koalicija koja ne laže ni svoje birače niti svoje građane.

Danas u najegresivnijoj kampanji koju pamtimo imate sa jedne strane Jedinstvenu Srbiju koja je i činila i nije nešto za naš grad, uglavnom nanosila štetu, a sa druge strane Srpsku naprednu stranku koja je četiri godine na vlasti na republičkom nivou i da ništa nije uradila za grad. Ingerencije republičke vlasti su daleko veće od lokalne, ali SNS nije imala vreme da se bavi građanima Jagodine, već se četiri godine bave  unutarstranačkim problemima, jedva su i odbor formirali da bi se danas predstavljali kao opozicija  sadašnjoj lokalnoj vlasti.

Ne možete svoja „opoziciona krvna zrnca“ pokazivati samo u izbornoj kampanji, kao što to sada radi SNS i druge političke partije koje sebe nazivaju „jedinom“ opozicijom.

JAGODINA- MOJ GRAD  se u okolnostima kada o sudbini građana Jagodine i Srbije odlučuje isključivo samo jedna partija ili jedan čovek bori da se ne dozvoli polarizacija Jagodine i referendum  kao da Jagodina nema koga drugog da glasa.

I poruka naše koalicije je da Jagodina ima za koga da glasa , a to je upravo JAGODINA- MOJ GRAD.

U ime koalicije JAGODINA –MOJ GRAD , molim Vas da 24.aprila izađete na izbore i ne poklanjate nikom svoje pravo glasa koje Vam je Ustavom zagarantovano i zaokružite broj 7, jer glasom za našu listu glasate za drugačiju Jagodinu koja više neće ćutati i zatvarati oči pred surovom stvarnošću u kojoj se nalazi.

Imaš izbor! Biraj stručnjake,  ne podanike! Zaokruži sedam!

Prethodni tekstACA RACIĆ: MLADI PRILAZE SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI
Sledeći tekstNIKOLA NIKOLIĆ (SNS): ČISTOG OBRAZA SAM UŠAO U POLITIKU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime