ACA RACIĆ: MLADI PRILAZE SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI

0

„Srpska radikalna stranka danas je magnet za mlade ljude. Mladi prilaze našoj stranci, jer se Srpski radikali nisu nikada obrukali. Nemamo nikakvih prljavih tragova iza nas, kompetentni smo, a mladi kod nas vide da pogađamo probleme u suštinu i vide  da smo spremni da se žrtvujemo za svoje ideale.“ – rekao je Aleksandar Racić predsednik Pomoravskog okružnog odbora SRS-a koja je na republičkim i lokalnim izborim na poziciji br 4.

„Jagodina kao univerzitetski centar i grad sa dosta mladih ljudi, istima nudi jako malo primamljivih sadržaja, jer je kao i cela Srbija izgubila svoj identitet u oblasti kulture. Srpska radikalna stranka ima viziju kako da tim mladim ljudima priušti adekvatne kulturne sadržaje shodno njihovim interesovanjima. U tom smisliu jedna od prvih stvari koje bi SRS uradila je otvaranje Doma omladine koji je ovom gradu neophodan, u kome bi se održavali, rok koncerti, pozorišne predstave, izložbe i sve druge manifestacije koje su danas predmet interesovanja mladih.“ – istako je Racić.

On je dodao da mladima danas idoli ne smeju biti starlete i rijaliti zvezde.

„Jagodini kao gradu sa bogatom pozorišnom tradicijom koji ima dva pozorišna festivala Dane komedije i nešto mlađi ali veoma popularni Omladinski i dečiji festival „DOPS“, potrebno je profesionalno gradsko pozorište. To nebi pretstavljalo veliki izdatak za gradski budžet, a imalo bi nemerljiv doprinos u afirmativnom, marketinškom i svakom drugom smislu, i u podizanju kulturne svesti kod naših građana i odbrane od talasa šunda i kiča kojim smo godinama unazad preplavljeni. Ovakvim gestom mladim ljudima podigli bi svest o pravim vrednostima, a ne da im idoli budu starlete, kriminalci i polupismene „zvezde“ Parova, Farmi i Velikog brata.“

„Zato je neophodno da naši građani na predstojećim izborima poverenje ukažu onima koji ih nikada nisu izdali, nikada nisu prevarili, nikada nisu obmanuli, onima koji su im uvek govorili istinu čak i onda kada im se nije sviđala. Glas za izbornu listu pod brojem 4. Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka je glas za budućnost i oporavak posrnule Srbije“ – zaključijo je Racić.

Prethodni tekstPALMA: NE PRATIM ŠTA PRIČA VULIN
Sledeći tekstMARIJA ĐORĐEVIĆ (BR 7): NEĆEMO DOZVOLITI REFERENDUM U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime