MALOLETNICI SE U PUNOJ BRZINI ZAKUCALI U POLICIJU

0

PARAĆIN/JAGODINA – Trojica maloletnika iz Paraćina su tokom nasilne vožnje po gradu udarila u punoj brzini u patrolno vozilo policije i povredila dvojicu policajaca, a protiv njih je podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice, saopštila je jagodinska policija.

Jedan policajac je teže povređen i zadržan u Opštoj bolnici u Ćupriji a drugi lakše, dok maloletnici nisu povređeni, navodi se u saopštenju. Protiv njih je podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, stoji u saopštenju.

„Osumnjičeni se terete da su, vozilom marke ‘reno’ inostranih registarskih tablica, u punoj brzini i bez zaustavljanja, udarili u patrolno vozilo policije koje je imalo uključenu zvučnu i svetlosnu signalizaciju“, navodi policija. Patrola poliocije je tragala za vozačem koji je u vozilo sipao gorivo na benzinskoj stanici u selu Donja Mutnica kod Paraćina i pobegao sa pumpe.

„Policijski službenik koji je sedeo na mestu suvozača u patrolnom vozilu zadobio je povredu glave i zadržan u Opštoj bolnici u Ćupriji, dok je policijski službenik koji je upravljao patrolnim vozilo zadobio lakše telesne povrede. Zamenik Osnovnog javnog tužioca u Paraćinu je izvršio uveđaj na mestu događaja.

Prethodni tekstDS: SNS JUČE ZAPOSLILA 134 OSOBE U ELEKTROŠUMADIJI
Sledeći tekstPUSTILI GA NA VIKEND PA UKRAO AUTO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime