LIDER U ESTETICI „GLAMOUR“ NA SVETSKOM SAJMU LEPOTE – COSMOPROF

0
Kako prenosi Sanja Jovanović, dipl.ecc. menadžer Centra zdravlja i lepote Glamour, Cosmoprof je već 49 godina vodeći događaj u oblasti lepote i kozmetike. Na 90.000 kvadratnih metara izložbenog prostora sa preko 2.450 izlagača iz različitih sektora industrije lepote, posetioci sajma imali su priliku da unaprede svoje poslovanje i idu u korak sa trendovima. Od estetske kozmetike i wellness & spa usluga do parfema i šminke, proizvoda za kosu i nokte do dermatoloških sredstava i prirodne kozmetike. Kozmetika je kao i moda trendovi se stalno menjaju i neophodno je da smo uvek u toku. Zato vam sa sajma prenosimo najnovije aktuelnosti:
nokti1-trend za nokte proleće –leto 2016.- poželjne su pastelne boje, prirodan oblik, Shabby-chic stil, stil koji se predlaže ženama koje su negovane, ali ujedno i praktične.
-boje šminke koje su u trendu su pastelne, prvenstveno kvarcno roze i nežno plava. Savet je da se koriste mat karmini, nijanse između jako roze i crvene boje ( rosso fuscia).
na paviljonu estetike akcenat je stavljen na proizvode prirodne i organic kozmetike. U skladu sa tim štandovi su odisali svežimdahom prirode, koje je dominirala uređenju enterijara.
 sajam 1
„Pored novog iskustva divno je bilo dobiti inspiraciju za uvođenje najaktuelnijih usluga u Glamour. Za početak stavljamo akcenat na šminku, time što ćemo do kraja aprila imati poseban profesionalni pult opremljen šminkom, sa najsavremenijim paletama šminke, edukacijom osoblja i sertifikatom.Tako da maturanti mogu za maj na vreme zakazati termin tako da smo sigurni da ćemo opravdati njihovo poverenje“ poručuju u vodećem Centru zdravlja i lepote „GLAMOUR“.
Maturanti mogu na vreme zakazati termin za šminkanje uz 10% popusta na redovnu cenu od 1800din i 100% sigurnosti da ćemo opravdati njhovo poverenje, poručuju u vodećem Centru zdravlja i lepote „GLAMOUR“. Centar zdravlja i lepote „Glamour“ nalazi se u Paraćinu. Ive Andrića bb, Paraćin 035/565-557
 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime