Kružni tok u centru Jagodine pušten u saobraćaj

1

Danas je u saobraćaj pušten deo rekontruisane glavne ulice sa kružnim tokom u centru Jagodine. U narednih 10 dana očekuje se puštanje i drugog dela glavne ulice od kružnog toga ka Strelištu.

„Pustili smo u saobraćaj deo glavne ulice sa kompletno uređenom infrastrukturom u dužini od 650 m. Centar je promenio svoj izgled posle 50 godina. Građani moraju da se naviknu da strogo poštuju vertikalnu i horizontalnu signalizaciju, parking prostor za taksiste kao i prostor za autobusko stajalište. U centru grada nalazi se velika garaža tako da očekujem nesmetan protok saobraćaja. Za mene je mišljenje građana najvažnije i nadam se da će komentari na sve što je urađeno biti pozitivni“ kaže Boba Tomić, direktor JP Uređenje i osvetljenje, Jagodina. 

Uskoro ćei drugi deo glavne ulice biti završen.

„Očekujem da će u narednih 10 dana biti završen i drugi deo od kružnog toka. Pustili smo saobraćaj u delu ka Školskom centru, sve je urađeno, signalizacija, kanalizacija, sve što se tiče infrastrukture. Ovo je treći kružni tok koji je završen ove godine“ kaže Tomić.

Prethodni tekstZAVRŠETAK REKONSTRUKCIJE PUTA DESPOTOVAC-SVILAJNAC
Sledeći tekstDvojica Despotovčana u emisiji „Prirodnjak“ savetuju kako da preživite u prirodi

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime