KRUNIĆ: ODLAZNI NAM I KAPITEN CVETKOVIĆ

0

Na stratu prolećne sezone fudbaoleri Jagodine gostuju u Lučanima gde ih očekuje ekipa Mladosti. Jagodinci utakmicu u Lučanima dočekuju potpuno spremno sa ciljem da na njoj osvoje bar biod.

-Prva prolećna utakmica biće najteža. Počinje drugi deo prvenstva i za protivnika imamo nezgodnu ekipu Mlaodsti. Svesni smo ša oni imaju i čime mi raspolažemo. Znamo da nas očekuje teška utakmica. Moravmo da budemo psihički spremni za tu utakmicu, ističe na početku razgovora Simo Krunić, šef stručnog štaba.

Da li su igrači Jagodine spremni za premijeru u Lučanima?

-Ja u svoje igrače ne sumnjam, oni su ppotpuno spremni ne samo za utakmicu u Lučanima već i za sve aostala prolećna iskušenja u prvenstvu ali i Kupu Srbije. Znam da će oni dati sve od sebe, pružiti maksimum. Pokušaćemo da ostavrimo povoljan rezultat. Cilje je da se vratimo neporaženi iz Lučana.

Kako ocenjujete ekipu Mladosti?

-Mladost ima dosta kavliutetnih igrača, imaju neosporan kvalitet i odličnog trenera. Njihova prednost svakako je što igraju pred svojim navijačima. Medjum, mi verujemo u sebe, u naš kvalitet i nadam se da će naši igrači imati odgovoran odnos prema utakmici kao što su imali i do sada. Moram da se zahvalim igračima na onome što su pružali u pripremnom periodu, nadam se da će imati takav odnos prema igri i obavezama i na ovoj utakmici. U tom slučaju rezultat će sigurno biti za nas povoljan.

Kapiten Ivan Cvetković je na izlaznim vratima.

-Naš dosadašnji kpaiten Ivan Cvteković je pred odlaskom iz kluba. Dakle, od stadnadrnih prvotimaca iz jesneje sezone posle Filipa Arsenijevića odlazi i Cvetković. On će nam nedostajati jer je mnogo značio za našu ekipu. Ali, imamo adekvatnu zamenu za njega. Ovi momci koji su tu zaslužuju šansu i ja u njih ne sumnjam, Dakle, koga nema bez njega se može i mora.

Kakav je zdravstvanih bilten pred sutrašnju utakmicu?

-Đurić se oporavio od lakše povrede i on će sigurno biti u startnoj postavi. Ostali igači su zdarvi orni da daju sve od sebe. Takodje nemamo problema ni sa kartonima, zaključuje na kraju razgovora Simi Krunić.

Z.Milovanović

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime