Krf

0

Smaragdne uvale, kristalno čisto more, plaže okružene zelenilom, nepregledni maslinjaci čari su grčkog ostrva Krf u jonskom moru. Ako tome pridodate i popust portala Superodmor.rs, onda ste rešili svoju dilemu kuda na letovanje.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 17. avgusta, 10 noćenja u vili Limani i autobuski prevoz  platićete 209 evra, umesto redovne cene od 291 evro, čime ćete uštedeti čak 82 evra po osobi. Elegantna vila smeštena je iznad same obale, na oko 200 metara od najlepše plaže Bataria. Vila ima veliku terasu sa bazaneom okrenutim prema moru.

318552_krf-foto-shutterstock-2_f

Glavni grad ostrva jedan je od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica i dobro sačuvanih znamenitosti ranijih osvajača. Grad ima dve tvrđave, staru i novu, i obe se nalaze u centralnom delu grada. Jedna od najposećenijih je Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima koji pružaju poseban ugođaj u toku večernjih šetnji. 

Njegove plaže su među najlepšim u Grčkoj. Plaža Akaravi, na primer, duga je osam kilometara, ima prelepi pesak, a posebno je pogodna za porodice sa decom. Od brojnih atrakcija ne treba propustiti Stari grad u gradu Krfu, u kojem se nalazi Venecijanska tvrđava. Akvapark je takođe jedna od glavnih zanimacija za porodice sa decom. Nemojte propustiti panorame koje se pružaju iz mesta Benitses, ali ni Muzej školjki.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime