KONKURS ZA KUPOVINU KUĆA BIĆE RASPISAN 13.NOVEMBRA

6

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova obaveštava javnost da će najavljeni konkurs za pomoć za revitalizaciju sela, kupovinom kuća kao pomoć mladim bračnim parovima, na teritoriji AP Vojvodine, biti raspisan naredne sedmice, u četvrtak, 13. novembra 2014. godine.

Konkurs za kupovinu kuća na selu će biti objavljen, pored dnevne štampe, na internet prezentacijama Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i pokrajinskog Zavoda za ravnopravnost polova.

Ovaj Konkurs formalno će sprovoditi Zavod za ravnopravnost polova http://www.ravnopravnost.org.rs gde se interesenti mogu raspitati o pojedinostima i nejasnoćama u vezi sa predmetnim Konkursom i to putem telefona: 021 66 15 133 i 021 66 15 177, ili putem elektronske pošte na [email protected].

6 KOMENTARA

  1. Postovani,

    27.11.2014 god. pozvala sam Zavod za ravnopravnost polova i gde mie je gospodja uputila na Vas sajt da se informisem,a vi govorite kako da nazovem na broj tel. da se informisem.Molim Vas da se dogovorite!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne mogu da verujum da je gospodji toliko bilo mrsko da mi objasni za sve sto mi je potrebno.\

    Molim odgovor,Sta mi je potrebno od dokumentacije?

    Unapred zahvalna.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime