KOLIKO BRZO DELUE FENG SHUI? ODGOVOR NA SVA PITANJA POTRAŽITE NA PREDAVANJU U SUBOTU

0

Majstor Feng shuija Gordana Šutanovac održaće predavanje o ovoj veštini u subotu 18.11. u sali Pomoravskog okruga. Predavanje počinje u 13 sati.

„Nakon obrade prostora po feng shui principima, i sprovedene promene koje je praktičar predložio, pitaju me klijenti koliko je potrebno vremena da bi videli rezultate? Mnoga iskustva svedoče da su se desili  izvanredni rezultati, kao npr. dobitak
velike sume novca, … i neki lični društveni uspeh, sreća u raznim oblastima, e sklopljen je brak, dolazak dugo ocekivane prinove … Ovakvi rezultati su dokaz  plemenitosti Feng Shuija, ali i  slava za praktičara“ kaže Gordana Šutanovac.

Iako visokog profila, ti uspesi međutim, nisu izuzetni: ovo su samo logične posledice akumulacije sreće koja se izražava kao  konkretan događaj- nego postepene evolucije,…kao što je to obično slučaj u životu.
„Iz ličnog iskustva, smatram da je potrebno čekati tri meseca da vidimo značajne promene. U stvari, one se događaju svaki dan, malo po malo, suptilno. Promene, kada počnu polako, dan po dan, nisu uočljive. Zatim, nakon tri, četiri, šest meseci, … godinu dana, oni se pojavljuju jasno u odnosu na stanje od početka, evolucija je tako opipljiva, merljiva. Brže ćete dočekati promene koje se vezuju za vodenu zvezdu, nego za planinsku. Voda je pokretljivija, planina je stamena. Ali, ne vidim da su svi pozitivni događaji posledica samo dobrog Feng Shuija. Jer Feng Shui stvara stabilne i trajne rezultate. Cilj nam je da stvorimo održiv i dugoročan uticaj na živote ljudi. Slično tome, u našem radu, dobijamo pouzdane rezultate dnevnim trudom, Feng Shui i naš posao …plus svakodnevni trud, jednako je naše blagostanje! Obim delovanja Feng Shuija je nekoliko godina, …čak i ceo život…ako se redovno rade fina podešavanja energija. Sve energije deluju globalno, i svi uticaji se kombinuju i daju različite efekte do beskonačnosti. Ovi uticaji mogu ojačati, odnosno poništiti jedni druge. Moguće je predvideti dogadjaje tehnikom leteće zvezde i dobiti vrlo specifične efekte, ali je za to potrebna velika veština i obimna praksa. Svaka analiza doma je posebna i ima svoj licni pečat“ dodaje ona.

Stoga je u suštini, za pravi pristup potrebno raditi slojevito. Na prvom mestu rad na opštem nivou za zdravlje, sreću, i za ugodan život, izbegavajući nepovoljne uticaje i stavljanje sebe u prostor sa korisnim utecajima. Tek onda je moguće  da delujemo na viši i  određeni mikro nivo, naglašavajući aspekte pojedinaca kao što su karijera, porodica, ljubav, zdravlje, deca, itd.

 

 

Pise:

Gordana Šutanovac

Feng Shui Majstor, prakticar, predavac, I konsultant

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime