KIMANI FREND NOVI ČLAN KK „JAGODINA“

0

Košarkaš sa Jamajke Kimani Frend novi je član Jagodine sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Nekadašnji centar FMP-a igraće za ekipu koja se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije i poslednja je na tabeli sa jednom pobedom i sedam poraza.

Kimaniju je dozvoljeno bavljenje košarkom, pošto je Apelacioni sud u Beogradu 8. juna ukunio presudu kojom je bio osuđenom na tri godine zatvora.

Podsetimo, Frend je u centru Beograda pijan izazvao saobraćajnu nesreću 2. novembra 2012. godine kada je život izgubila Nevena Dragutinović. On je tada vozio sa 1,31 promilom alkohola u krvi. Prilikom izlaska iz raskrsnice nije prilagodio brzinu, niti je obratio pažnju na pešaka Nevenu Dragutinović koja je pre toga izašla iz taksija i krenula da prelazi ulicu. Kimani je naleteo kolima na nju i odmah posle tragične nesreće je uhapšen.

Sud je odbacio presudu zbog povrede odredaba krivičnog postupka i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, pa je predmet vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje, koje je počelo u novembru. Ukinutom presudom košarkašu sa Jamajke je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom od dve godine.

Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime