MAJKA TANJA JE METADONOM UBILA BEBU

0

Tanja L. M. (37) iz Beograda, koja je okrivljena da je ubila svoju osmomesečnu ćerku Anju u beogradskoj opštini Vračar, prebačena je iz Specijalne zatvorske bolnice među druge pritvorenike. Razlog za to je bio obdukcioni nalaz, koji je pokazao da je Tanja „metadonom“ otrovala dete, saznaje „Alo!“.

– Tanja je nakon hapšenja u oktobru ove godine smeštena u specijalnu bolnicu u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici jer je bila u potpunom rastrojstvu zbog, kako je analizama krvi utvrđeno, konzumiranja „metadona“. Bila je pod budnim okom lekara sve dok obdukcioni nalaz, a koji je pokazao da je beba otrovana upravo „metadonom“ – kaže sagovornik „Alo!“.
On dodaje da je ponovo urađena Tanjina psihološka procena i da je zaključeno da je sposobna da bude u pritvoru sa drugim pritvorenicama.

Policija je Tanju zatekla na podu u lokvi krvi

Policija je Tanju zatekla na podu u lokvi krvi, Foto: Oliver Bunić

– Budući da taj nalaz potvrđuje sumnju da je umešana u ćerkinu smrt, a i da je psihološka analiza ukazala na to da može da bude u ćeliji sa više pritvorenica, odlučeno je da bude prebačena među njih – objašnjava izvor.
Podsetimo, kako je „Alo!“ prvi pisao, Tanja L. M. je u vreme hapšenja bila na „metadonu“. Policija je, na poziv njenih rođaka, došla u stan i zatekla ženu kako u lokvi krvi leži na podu. Ona je policiji jedva govoreći navela da je na lekovima, tačnije na „metadonu“, i da je dete kod njene drugarice. Međutim, nakon što je patrola proverila njene tvrdnje ispitavši drugaricu čije je ime Tanja navela, ubrzo je utvrđeno da beba nije kod nje.
– Nažalost, beba je prilikom pretresa stana pronađena na terasi, bila je umotana u kese i ostavljena u kanti za smeće – rekli su tada izvori „Alo!“.

Užas na Vračaru: Soliter u  kojem je Tanja živela s bebom

Užas na Vračaru: Soliter u kojem je Tanja živela s bebom, Foto: Oliver Bunić

Ogorčena na muža

Tanjini prijatelji su nakon hapšenja tvrdili da je ona bila ogorčena na muža Plasida M. (56), švajcarskog državljanina izraelskog porekla, jer je izlazio po kafanama u Svilajncu, pa je ona smatrala da je bila prepuštena sama sebi. Navodno ga je optuživala i za preljubu sa mlađim devojkama, a prilikom zajedničkih izlazaka dešavalo se da se napije i izaziva skandale, prebacujući mužu da flertuje s drugim ženama.

alo.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime