KIM KARDAŠIJAN TRETMAN U SALONU „GLAMOUR“ NA AKCIJI!

0

Centar zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu radi više od 20 godina od kako ga je osnovala dr Jasmina Golubović. Ovaj centar danas sadrži dermatološku ordinaciju, studio za estetsku medicinu, kozmetički salon i wellness centar. Ukoliko imate probleme sa kožom ili želju da menjate svoj izgled na bolje, obavezno posetite „Glamour“ i kao što smo to učinili mi, porazgovarajte sa stručnjacima u oblasti dermatologije i estetske medicine.

5
Centar zdravlja i lepote „Glamour“ Paraćin

 

„Radimo sve tretmane lice kao i sve kozmetičke tretmane tela, lečenje kožnih i polnih boelsti, mezoterapiju lica i tela kao i kose, filere, uvećanje usana, botoks, lipolizu, hemijske pilinge, podmlađivanje šaka, dekoltea itd. Sada je vreme za hemijske pilinge i to radimo najviše, kao i hemijske pilinge u terapiji strija. To daje odlične rezultate“ kaže dr Maja Jevđević, doktor estetske medicine.

8
dr Maja Jevđević

 

Dr Jevđević je objasnila da je najaktuelniji tvz. Tretman Kim Kardašijan, zovu ga i Vampirski tretman a zapravo se radi o tretmanu krvnom plazmom.

„Iz sopstvene krvi uzimaju se trombociti koji se ubrizgavaju u lice, dakle radi se o „materijalu“ koji pripada vama i vraća se u vaše telo. Uzme se 10 ml krvi iz vene, izdvoje se trombociti i iglicama ubacuje u lice. Faktori rasta se preporučuju i kod tretmana protiv ćelavosti, ali i oštećenja mišića i zgloboda kod sportista. Matične ćelije su nešto što je osnova tkiva i ako ih ubrizgamo u tkivo one vrše obnovu. Ovaj tretman je trenutno na akciji i košta 250 evra“ dodala je dr Jevđević.

Ovaj tretman kao i svi drugi u Centru zdravlja i lepote „Glamour“ dostupan je i putem administativne zabrane za sva preduzeća u celom Pomoravlju sa kojima se sklopi ugovor. To je i odličan način da poslodavci i firme omoguće damama pred prestojeći 8.mart, ako ne poklon a ono mogućnost plaćanja na rate preko administrativne zabrane za sve filere, botoks, sređivanje usana, kože i svega onoga što im odgovara. Pozovite već sada 066 210 251 dr Maja Jevđević i 063 89 56 557 dr Jasmina Golubović.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime