PAUK ODNEO MERCEDES E KLASE, VLADO GEORGIEV OGORČEN

0

Direktor Parking servisa u Beogradu. Andrija Čupković objavio je juče na svom Fejsbuk profilu fotografije automobila poznatog kompozitora i pevača, Vlada Gergieva.

pauk odneo kaola vlada georgijeva

andrija cupkovic
Nema povlašćenih:Andrija Čupković

– Ovo su fotografije bahato parkiranog automobila poznatog pevača, na trotoaru u Sarajevskoj ulici. Luksuzni mercedes E klase je jutos oko 11 časova uklonjen po nalogu saobraćajnog policajca, koji je zbog nepropisnog parkiranja napisao Rešenje za uklanjanje. Iako se njegov vlasnik žali na društvenim mrežama da je ugrožen, Parking servis neće da podleže ničijim pritiscima, ma od koga dolazili. Parking servis se prema svima ophodi jednako i kao što svaki građanin Srbije plaća kaznu, ukoliko nepropisnim parkiranjem ugrozi bezbednost drugih, to isto mora da uradi i svaka druga osoba, bila ona poznati pevač, političar ili biznismen. Komunalni red mora da se poštuje, niko nije iznad zakona i nikome nećemo zbog slave opraštati prekršaje. Nećemo dozvoliti da građani Beograda, koji poštuju zakon, budu žrtve bahatih pojedinaca, koji voze skupocene automobile i parkiraju ih na trotoarima, kolovozu ili zelenim površinama, ugožavajući tako bezbednost ili blokirajući prilaz kolima Hitne pomoći, vatrogascima i policiji. Onaj ko ima novca da kupi mercedes od 50.000 evra, može da izdvoji i novac za kaznu kada se bahato parkira- napisao je Čupković.

vlado-georgiev
LOPOVI, poručuje Vlado

Georgiev se na društvenim mrežama, najviše na Tviteru žalio na ovaj postupak rečima:

– Lopovi JKPPS su mi ukrali auto potpuno neosnovano i nelegalno. To rade svakog dana i niko ništa ne preduzima. Kriminal! – napisao je poznati kompoziitor.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime