KVANTNA DIJAGNOSTIKA NA SNIŽENJU U „GLAMURU“ – ODLIČAN NAČIN DA PROVERITE STANJE ORGANIZMA!

0

Odlazak na lekarski pregled nikome nije prijatan, pa se ponekad odlaže godinama. Danas, s razvojem kvantne dijagnostike ta neprijatnost pa i strah od posete lekaru postaje prošlost. Pomoću kompjuterskog aparata doktor može utvrditi da li u organizmu postoje neki poremećaji kojima bi ponekad bile potrebne godine da se ispolje u vidu bolesti, kao i predispozicije za njihov nastanak.

dr Maja Jevđević

„Svaka ćelija ima svoj elektromagnetni talas sa određenim karakteristikama, a fizičari su izmerili njihovu talasnu dužinu. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena, što izaziva treperenje ćelijske membrane a to opet emituje talas koji može da se uhvati dijagnostičkim aparatom. Kada su talasi pravilni, ćelija je zdrava. U tom slučaju u organizmu je sve u redu. Svaki i najmanji poremećaj emituje nepravilne talase“ kaže dr Maja Jevđević.

U Centru zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu moguće je uraditi kvantnu dijagnostiku i na ovaj moderan i komforan način za samo pola sata dobiti kompletno stanje organizma, pritom otkrivajući i predispozicije za razvoj bolesti. Tretman tj provera kvantnom dijagnostikom je tokom septembra na sniženju i to 2.800 din. Zakazivanje na br 035565557 i 066210251kvantna dijagnostika

„Kvantni dijagnostički aparati registruju promene u vidu tumora, cista i kamena. Tako na primer, ubrazno lupanje srca, tahikardija, nije kardiološki problem kada se dešava na nervnoj bazi, ali ako potraje srčani mišić trpi i te promene prelaze u strukturalne i može doći do infarkta. Ova vrsta dijagnostike je neinvanzivna i bezbolna“ kaže dr Jevđević.

Za jedan sat pacijent dobija informaciju o tome šta nije u redu, na čemu treba da se radi i šta da se promeni u životu. Ovako sveobuhvatna analiza omogućava lekaru da otkrije da li je organizam u potpunoj harmoniji. Muškarci na ovaj način proveravaju stanje prostate, rad srca, pluća, želuca a žene dojke, stanje jajnika, materice. Kvantna dijagnostika je putokaz ka zdravlju.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime