„KERBER“ POSLE 20 GODINA U JAGODINI

0

Legendarni sastav Kerber će održati još jedan u nizu akustičnih koncerata, ovoga puta u Kulturnom centru Jagodina, 15. decembra u 20:30h. Nakon 20 godina  Kerber će nastupiti pred publikom u Jagodini sa gudačkim orkestrom i pesmama u potpuno drugačijem aranžmanu.

Hitovi poput Ratne igre, Nebo je malo za sve, Bolje da sam druge ljubio, Mama tata …i drugi, ovoga puta u unplugged aranžmanu!
Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Grupa Kerber je aktivna na muzičkoj sceni više od 30 godina. Naziv grupe je ime bića iz grčke mitologije, troglavog psa sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet. Na vrata jugoslovenske rok scene grupa je ušla 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, gde su se pre njih afirmisali bendovi poput „Idola”, „Filma” i drugih. Prve koncerte grupa je održala u niškim klubovima, a često je bila i predgrupa Galije. Album prvenac „Nebo je malo za sve” snimljen je polovinom 1983. godine. Njihovi koncerti u to vreme su bili karakteristični po Sosi, koji je svirao gitaru u obliku sekire, a na bini je gutao i bljuvao vatru. Trideset godina kasnije bend i dalje puni hale i veliki koncertne prostore širom Srbije.

Kerber će nastupiti u akustičnom prostoru jagodinskog Kulturnog centra 15. decembra u 20:30h! Ulaznice su u prodaji na blagajni Kulturnog centra. Cena ulaznice je 1000din

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime