VOJISLAV VUJIĆ : JEDINSTVENA SRBIJA U NIŠU IMA 3500 ČLANOVA I JAČA JE NEGO IKAD

0
U Gradskom odboru Jedinstvene Srbije u Nišu održana je konferencija za novinare, povodom jučerašnjeg napuštanja stranke 5 članova, od kojih tri odbornika u Skupštini grada Niša u Srpsku naprednu stranku.
„Želim da demantujem juče plasirane informacije u nekim medijima, nakon što je Jedinstvenu Srbiju napustilo 5 članova od 3500 koliko ih Jedinstvena Srbija ima na teritoriji grada Nišu, a u kojima je rečeno da Jedinstvena Srbija u Nišu i Nišavskom okrugu više ne postoji. Danas Jedinstvena Srbija ima 3495 članova samo u Nišu“ izjavio je potpredsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Vojislav Vujić.
Konferenciji za novinare u Nišu prisustvovali su predsednici opštinskih odbora Jedinstvene Srbije iz svih niških opština , kao i predsednici opštinskih odbora iz celog Niškog okruga Dejan Ignjatović iz Gadžinog Hana, Goran Petković iz Aleksinca, Marko Stošić iz Doljevca , Goran Marinković iz Svrljiga , Jovica Ilić iz Merošine, Žarko Milošević iz Niške banje, što pokazuje da je očigledna laž Nikole Ilića, izgovorena na jučerašnjoj konferenciji za novinare, da Jedinstvena Srbija u Nišavskom okrugu više ne postoji. Konferenciji za novinare prisustvovali su i   potpredsednici Jedinstvene Srbije Đorđe Kosanić i Dejan Ignjatović i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu Božidar Ilić.
„Jedinstvena Srbija je u Nišavskom okrugu danas jača neko ikad što će pokazati na lokalnim izborima u Doljevcu 16. decembra gde izlazimo samostalno. Istina je da Jedinstvena Srbija ima 3500 vernih članova koji stranci nisu pristupili zbog Nikole Ilića i Vladimira Vojvodića, kojima je lični interes ispred svega, već zbog politike našeg predsednika Dragana Markovića Palme“ , rekao je Vujić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime