BISER DESPOTOVCA, RESAVSKA PEĆINA ORGANIZUJE VENČANJA

0

Rukovodstvo Javnog preduzeća „Resavska pećina“ u Despotovcu saopštilo je da produžava sezonu zbog toplog vremena tokom jeseni, kao i da je odlučilo da počne sa organizacijom venčanja u Resavskoj pećini i kod vodopada Lisine.

Proteklog leta nekoliko parova venčalo se u Resavskoj pećini, te je na osnovu njihovog pozitivnog iskustva ocenjeno da u fokusu promocije preduzeća budu i takvi događaji, navodi se u saopštenju.
Zainteresovani parovi pozvani su da kontaktiraju preduzeće za više informacija, jer je u toku period planiranja venčanja za iduću godinu.
Vodiči u Resavskoj pećini radiće ove godine do 3. decembra, a zbog zimskog računanja vremena pećina radi od 8 do 16 časova do proleća naredne godine kada počinje nova sezona. Posetioci mogu i posle 16 časova da posete pećinu kada je dežuran čuvar prirode koji ih takođe može povesti u obilazak.
Resavsku pećinu je ove godine posetilo 58.500 ljudi, oko 1.500 više u odnosu na celu prethodnu godinu. Produžetkom sezone u preduzeću očekuju da ostvare cilj od 60.000 posetilaca do kraja godine.
Tokom predstojećeg državnog praznika 10, 11. i 12. novembra preduzeće će raditi svakog dana u standardnom radnom vremenu.
Autor: Beta

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime