KALIOPI 2. novembra u Kulturnom centru u Jagodini

0

Makedonska zvezda Kaliopi još jednom će podeliti svoju emociju sa Jagodincima, 2. novembra u Centru za kulturu od 20 časova. Ono što publika može da očekuje od ovog vanvremenskog vokala, prepoznatljivog po svojoj moćnoj, emotivnoj I energičnoj interpretaciji, je svakako veče za pamćenje. Cena ulaznice je 1000din. Svoju ulaznicu možete kupiti na blagajni Centra za kulturu.

Kaliopi i njen bend su u okviru jesenje turneje pripremili nastup i za jagodinsku publiku. Oduševljena uspehom prethodnog I neizmerno se radujući novom koncertu, želi da Jagodincima I ovoga puta ostavi deo svoje duše na sceni.
Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.
“Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali po Srbiji… Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze.”

Ne propustite priliku da se uverite zašto je publika i po deset minuta, stojeći, aplaudirala Kaliopi i muzičarima nakon svakog koncerta!

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime