Novi Kulturni centar, zatvoreni bazen, početkom novembra samohrani roditelji u Beču

0

„U Jagodini uskoro počinje izgradnja zatvorenog bazena i još jedne manje sportske hale i cela investicija je preduzeća „Visokogradnja inženjering“ rekao je danas na svečanoj sednici povodom Dana oslobođenja Jagodine, predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma.

„Do kraja godine počinjemo sa izgradnjom novog Kulturnog centra, na mestu postojećeg, koji će imati ukupno 700 sedećih mesta, sa nekoliko galerija. Pored toga napravićemo novu tribinu u sklopu Letnje scena izletišta „Potok“, sa još 1000 mesta, tako da će ukupno biti 3000 sedećih mesta i tu će krajem jula naredne godine biti održan međunarodni festival trube sa učesnicima iz preko 10 zemalja, uljučujuči SAD, ali nećemo zvati onog saksofonistu Bila Klintona, koji je zajedno sa svojom ženom stisnuo dugme za bombardovanje Srbije 1999. godine“, kazao je Marković.

On je najavio odlazak samohranih roditelja u Beč.

„Od 4. do 6. novembra u organizaciji Skupštine grada Jagodine, u Beču će boraviti 350 samohranih roditelja sa teritorije grada Jagodine. Moja poruka svima koji su razvedeni je da se vrate svojoj kući koja se zove brak, osim ako je bilo nasilja u porodici. Niko nema špravo da tuče žene jer žene su stab svake porodice koja je stub celog društva. Tih 350 samohranih roditelja će u Beču obići kutlurno istorijske spomenike glavnog grada Austrije i upoznati se sa jednim od najlepših gradova sveta“, rekao je Marković.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime