JOŠ 20.000 ZA JANJU!

0

Osmogodišnja Janja Stamenković iz Smedereva zbog posledica operacije tumora na hipofizi ove godine nije krenula u školu. Ona gotovo da ne vidi i otežano se kreće, i to samo uz pomoć roditelja. Nakon dve operacije, jedne u Beogradu i jedne u Istanbulu, pojavio se recidiv tumora i potreban je još jedan komplikovan hirurški zahvat. Turski lekari kažu da je operaciju neophodno izvršiti što pre.

janja1

-Okolnosti su nas primorale da našu Janju, umesto u Tursku, vodimo u Švajcarsku na operaciju tumora. Na sreću, operisaće je doktorka Miroslava Bjeljac Božinović, našeg porekla, koja je među tri najbolja neurohirurga u svetu. Uspeli smo nekako da dođemo do nje i ona se odrekla svog honorara zbog Janje. Moja ćerka će, ako Bog da, biti operisana vašim novcem i zato ne želim da bude ikakve zabune – u Tursku ne idemo jer je doktor koji je operisao Janju prešao u privatnu praksu, nemamo termin i sve to dodatno komplikuje stvar. Doktorka Bjeljac je spremna da je operiše za nekoliko nedelja, a operacija tamo košta 120 hiljada evra. Ona je molila kolege da smanje honorare, kao i vlasnika bolnice, sama se odrekla svog dela koji nije mali i došlo se do duplo manje sume od 60 000 evra. Uz vašu pomoć sakupili smo 40 000. Zato nam nedostaje još 20 000.Ako ste voljni pomozite nam da spasimo naše dete. Tumor raste,a vreme odmiče – poručuje porodica Stamenković.

nalog za janjuOvo je primer kako treba da izgleda uplatnica, radi se o uplati Sindikata lekara i farmaceuta Srbije. Naravno, svako uplaćuje u skladu sa svojim mogućnostima.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime