SREBRO ZA ANĐELU, JELENI ŽIVKOVIĆ I LAZARU KOVAČEVIĆU – BRONZA!

0

U subotu je u Smederevu održano treće kolo Kupa SSS u gadjanju vazdušnim oružijem za seniore i juniore. Najbolji takmičari iz Srbije borili su se za osvajanje bodova koji ih vode u finale Kupa.

Takmičari SK ,,Jagodina 92“ ostvarili su odlične rezultate. Juniorka Andjela Matejić odlično je gađala pištoljem i osvojila drugo mesto i srebrnu medalju i 10 bodova koji joj obezbedjuju mesto u finalu. I junior Lazar Kovačević odlično je gađao puškom i na kaju osvojio treće mesto i bronzanu medalju Sa novih 8 bodova obezbedjeno mu je mesto u finalu Kupa.

Juniorke u gađanjnu puškom Tijana Veličković i Vladislava Maledenovič ostale su bez bodova jer su se palsirale iznad desetog mesta.

Seniorka Jelena Živković potvrdiola je svoj rezultat i mesto u reprezentaciji svajanjem trećeg mesta. I ona je sa 8 ovih bodova obezbedila mesto u finalu.

-Raduju rezultati naših mladih takmičara. Sve bolje gadjaju i stabilizuju svoju formu. Uz malo doterivanja forme za finale možemo se nadati medaljama i u finalu Kupa, rečio su Miomira Spasojevića, šrf stručnog štaba SK ,,Jagodina 92“.

Z.M.

 

Prethodni tekstMARIJANA STEVANOVIĆ: OTVORENO PISMO NOVINARKI „POLITIKE“ KATARINI ĐORĐEVIĆ
Sledeći tekstU PARAĆINU I ĆUPRIJI ŠKOLE OBUSTAVILE RAD

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime