JEDINSTVENA RUSKA MASAŽA LICA ZA PODMLAĐIVANJE I ZDRAVLJE – ORIENT TOUCH SPA CENTAR

0

logoU Orient Touch spa centru u Jagodini, novina je ruska masaža lica koja je osmišljena u saradnji sa plastičnim hirurzima i predstavlja prirodnu i neinvazivnu metodu podmlađivanja za sve one koji nisu spremni da se podvrgnu hirurškim metodama antiejdžinga. Ruskinja Svetlana Mustafina, majstor masaže objasnila je za Infocentralu o kakvoj se tehnici radi.

„Masaža predstavlja jedinstvenu metodu. U prvoj etapi tretiramo zonu dekoltea, vlasište i teme, radimo zagrevanje lica i vršimo

u tom delu masaže pritisak na značajne tačke na licu. U drugoj etapi radimo drenažu lica dok u trećem  delu radimo lifting lica podižući ga. Masaza traje od 25-50 minuta zavisno od želje klijenta, uzrasta, stanja kože i mišića lica.  Jedinstvenost ove metode je ta što mi ne rastežemo lice, ne narušavamo teksturu kože a pri tome dobijamo vidljive rezultate već posle prve masaže. U četvrtoj seansi rezultati su trajno vidljivi dok ih u šestom tretmanu održavamo kako bi bili trajni. Preporucljivo je 6-8 procedura  zavisno od uzrasta i stanja kože i mišića i zatim je preporucljivo jedna do dve procedure mesečno radi održavanja. Osim toga ova masaža je relaksirajuća metoda u kojoj se žena opušta, osvežava i odmara i u takvom osećaju ostaje još nekoliko dana nakon tretmana“ kaže Mustafina.1

Kako ona navodi, jedno od značajnihih otkrića u ruskoj kozmetologi je znanje o funkcionisanju mišića sinergista i antagonista.

„Na primer ako mi ne opustimo misiće nosa slepoočnica i podočnjaka, mišića očnih kapaka, mi ne možemo uraditi lifting misića čela i čeone regije lica. To znanje omogućava kvalitetne rezultate na kraju procedure“.

U videu možete pogledati kompletnu masažu lica, a dodatne informacije kao i zakazivanje možete obaviti pozivanjem broja 060 6623966. „Orient Touch spa centar“ nalazi se u Čočetovoj ulici, pored ulaza u hotel „Wing club“ i za kratko vreme postojanja stekao je veliki broj zadovoljnih korisnika. Ovaj spa centar bazira se na prirodnim tretmanima kože i tela.

Prethodni tekstŠKOLA PČELARSTVA – PROJEKAT SAMOZAPOŠLJAVANJA ŽENA, MLADIH I DUGOTRAJNO NEZAPOSLENIH
Sledeći tekstMUČITELJ KONJA IZ JAGODINE – PONOVO S MOTKOM U RUCI?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime