JANKOVIĆ: PRIMAMO NOVE ČLANOVE!

0
U utorak, 31. marta 2015. godine održan je sastanak Gradskog odbora DS u Jagodini na kome je prisustvovao i generalni sekretar DS, Branimir Kuzmanović, kao i predstavnici ostalih odbora Pomoravskog okruga.  Na sastanku je bilo reči o sve težoj ekonomskoj i političkoj situaciju u našoj zemlji kao i o konkretnim potezima koje DEMOKRATSKA STRANKA peduzima povodom ovakve situacije.

– Gradski odbor Demoratske stranke u Jagodini je na ovom sastanku doneo odluku o prijemu novih članova koji su popunili pristupnicu u prethodnom periodu. Gospodin Kuzmanović, generalni sekretar DS, nas je ovom prilikom upoznao sa konkretnim potezima koje Demokratska stranka preduzima povodom sve složenije ekonomske i političke situacije u našoj zemlji – izjavio je Aleksandar Janković, predsednik GO DS u Jagodini.
DS JA
 Na sastanku je predstavljen rad vlade u senci koju je oformila Demokratska stranka.
– Vlada u senci, ili kako ja volim da je nazivam, vlada u pripravnosti, formirana je iz potrebe da se pronadju rešenja za probleme nastale usled jedne potpuno pogrešne politike koju vodi aktuelna vladajuća struktura. Demokratska stranka predstavlja jedinu opozicionu snagu koja može da se suprotstavi trenutnoj vlasti – istakao je Kuzmanović i dodao  da postoji velika potreba, ne samo članova i simpatizera DS-a, već i mnogih drugih društvenih struktura, da javno na mitingu koji je zakazn za 25. april u Beogradu iznesu svoj stav.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime