JAGODINSKI STATISTI OTPUTOVALI NA KRF

0

Osamdeset sportista iz Jagodine krenulo je put Krfa. Na tom grčkom ostrvu sportisti će statirati u filmu reditelja Petra Ristovskog „Kralj Petar I“ u kojem glavnu ulogu igra Lazar Ristovski. Sportiste i tehničko osoblje koje će brinuti o njima na Krf ispratili su gradonačelnik Ratko Stevanović i sportski direktor Jagodinskog sporstkog saveza Zoran Gligorijević.

tevanović je uz kratko podsećanje na proboj Solunskog fronta i herojstvo srpske vojske od sportista zatražio da budu dostojni i ponosni na to što „glume“ srpske junake.

Oni će na Krfu ostati šest dana i statirati kao srpski vojnici, a prevoz i boravak obezbedila je Skupština grada.

Naime, na vest da Lazaru Ristovskom, koji je i producent filma, nedostaje novac za snimanje završnih scena dolaska i boravka srpske vojske ne Krfu, reagovao je brzo predsednik Skupštine grada i počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković – Palma, i obezbedio statiste, tako da će snimanje biti nastavljeno bez pauze.

Ristovski je zahvalio Markoviću, a premijeru obećao za 5. decembar.

Inače, Gligorijević je ispričao da je Ristovski tražio statiste koji su mršavi, te da baš takve nisu mogli da mu obezbede, pa su, osim među sportistima statiste tražili i u Crvenom krstu, među zaposlenima u Akva-parku, studentima… jer, zaključio je, „u Jagodini se lepo živi i svi su manje više lepo uhranjeni“.

rts.rs

Prethodni tekstRUSKO CVEĆE ZA SRBIJU
Sledeći tekstJAGODINA I „DANI KOMEDIJE“ NIKADA NEĆE ZABORAVITI PREDRAGA EJDUSA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime