JAGODINSKI BREND SODA VODA OD SADA I U MAXI MARKETIMA

0

Poznata Belgijska kompanija „Delhaize“ koja je na srpskom tržištu prisutna kroz MAXI lanac maloprodaja je u uvrstila Soda Vodu 2L u svoj asortiman u svim svojim maloprodajama u Jagodini, Ćupriji, Paraćinu i Kragujevcu. Jagodinski brend – SODA VODA nastavlja putem uspeha i širom Srbije uveliko je poznata.

„Presrećni smo jer je to pokazatelj da je naš proizvod poseduje kvalietet koji zadovoljava kriterijume jedne od najvećih kompanija u sferi trgovine u svetu. Za sada je prozovod dostupan u pakovanju od 2L u nepovratnoj boci što ne umanjuje onaj posebni doživljaj ispijanja najčistije gazirane vode ili spravljanja poznatog šrpricera ili mešanja sa svim voćnim sirupima. Mogu da se pohvalim da su naši najmlađi uvideli da sirup samo sa Soda Vodom ima onaj, dobar pravi ukus. Oni možda ne znaju zašto je to tako i ne mogu da objasne, ali je izbor uvek Soda Voda. Naime, mi koji možemo da objasnimo ćemo vam reći da je to zbog toga što Soda Voda ne sadrži soli koje pogubno utiču na svako mešanje sa sokovima a naročito su o tome upozaniti oni koji vole špricer. Moram da napomenem da su u recepturama svih svetskih barmena za spravljanje koktela strogo i isključivo nalazi soda voda. Popularni koktel Aperol Špric može biti napravljen samo na taj način jer mešanje sa kiselom vodom pravi neželjene hemiske reakcije i kvari uskus samom koktelu“ kaže vlasnik firme „Casa di moda“ proizvođač Soda Vode, Miloš Jakovljević.

Iz fabrike Soda Vode podsećaju da Gemišt i Špricer zaista nisu isto i da pravi ljubitelji sode to znaju.

„Soda voda je čista, gazirana voda i nema soli ni minerale, meša se idealno sa vinom i ne menja mu ukus! Neću gemišt, neću so u svom vinu, hoću čistu, gaziranu vodu! I da, da li je isto da vam u vaš dizel auto sipaju bezolovni? Nije isto i zato ja hoću  šrpicer na svojoj trpezi i slavi.  Imamo najsavremenije sisteme za obradu vode jer je za kvalitetnu sodu bitno da je voda besprekorno čista i da u sebi nema minerale, soli, nitrate ili nitrite. Posle nekoliko meseci smo uspeli da napravimo idelnu sodu. Napravili smo svoj brend Soda Voda. Trenutno se naša Soda Vode nalazi u maloprodajama u Jagodini, Ćupriji, Paraćinu, Despotovcu, Svilajncu, Kragujevcu, Rekovcu i Kruševcu. Možete je naći u velikom broju supermarketa, ugostiteljskih objekata, a od sada i u MAXI marketima što nam je posebno zadovoljstvo“ kaže Miloš Jakovljević.

Sve o SODA VODI i firmi Casa di moda ožete pogledati na linku http://www.casadimoda.co.rs/Po%C4%8Detna i http://sodavoda.rs

flase

Prethodni tekstGRANICE FENG SHUIJA-USKORO PREDAVANJE U JAGODINI
Sledeći tekstKONCERT ANE ŠTAJDOHAR U ĆUPRIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime