JAGODINSKA DECA BESPLATNO U PARALIJI I BULJARICAMA

0

Na moru u Grčkoj i Crnoj Gori, Paraliji i Buljaricama, jedanaestu godinu u kontinuitetu, u organizaciji Skupštine grada Jagodina, besplatno će letovati oko 2000 đaka, maturanata srednjih škola i učenika koji su završili četvrti i osmi razred iz jagodinskih seoskih i gradskih osnovnih škola. Prva grupa maturanata put Paralije krenula je 26.juna i prema predviđenom rasporedu, besplatno letovanje za svršene srednjoškolce biće realizovano do sredine septembra. Besplatno letovanje za učenike osnovnih škola  startovalo je 28.juna i kako je planirano, biće završeno krajem avgusta meseca.

Za realizaciju ovog jedinstvenog projekta određeni su vaspitači i lekari, obezbeđenje, organizatori i upravnici smena, tako da će deca na letovanju imati kompletan monitornig od 24 sata.

Inače, za proteklih deset godina o trošku budžeta grada besplatno je letovalo  više od 22000 jagodinskih osnovaca i srednjoškolaca,kao i sportista i članova Kulturno-umetničkih društava koji su postigli zapažene rezultate u svom radu, a  inicijator ovog projekta koji je zabeležen samo u pomoravskoj prestonici je predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime