GROOM ROOM – MESTO KOJE VOLE PSI

0

Grooom room je mesto koje vole psi. Nalazi se u Jagodini na adresu Kneza lazara 104, a zakazivanje se vrši na broj telefona 060 5110322.

Svakog psa trebalo bi redovno četkati i kupati u šamponima namenjenim psima. Na taj način odstranjuje se mrtva dlaka i prljavština sa psa koja sprečava normalan rast nove dlake. Šišanje i nega dlake važan je deo održavanje higijene. Groom room u Jagodini bavi se uređivanjem svih rasa pasa.

„Psi se u pravilu linjaju dva puta godišnje (proleće i jesen), pripremajući krzno za novo godišnje doba. U tom periodu psa bi trebalo češće četkati kako bi dlaku održali urednom i kvalitetnom. Psi koji žive u kućama linjaju se tokom cele godine zbog centralnog grejanja zimi, odnosno klime leti. Budući da tako intenzivno gube dlaku, preporučuje se dodatak vitamina i omega 3 i 6 masnih kiselina u hranu, koji pospešuju rast dlake, te češći dolasci u salon gde se dobro očetkaju i okupaju u posebnim šamponima i regeneratorima“ kaže vlasnica salona Groom room Dacnijela Radić.

Rase pasa poput maltezera, shih-tzua, pudle i ostalih imaju zahtevniju dlaku od kratkodlakih pasa.

„Štenci bi svoj prvi dolazak trebalo da obave već sa četiri ili pet meseci gde će se kroz igru i maženje polako učiti na postupak šišanja, kupanje, sušenja. Dugodlaki psi uređuju se svaka 2-3 meseca. Češljanje pasa kod kuće vrlo je važno da bi se dlaka mogla pravilno održavati i uređivati, te da se spreči zapetljavanje dlake, koje neretko izaziva crvenilo kože, pa čak i rane“.

Groom room, što možete videti na njihovoj fejsbuk stranici, ima česte akcije i sniženja za različite rase. Ali u ovom salonu ne sređuju se samo rasni psi već i divni mešanci koji traže svoje porodice. Svi psi Udruženja za zaštitu životinja Kućica za spas pre udomljavanja kupaju se i šišaju u ovom salonu. Za napuštene životinje koje su štićenici Kućice pa samim tim i vakcinisani i veterinarski zbrinuti, tretman je potpuno besplatan.

„Pomažemo da napuštene životinje pronađu svoje domove i da krenu u novi život. Važno je da svi damo svoj doprinos u udomljavanju, ko koliko i kako može. Samo tako možemo pomoći napuštenima i onima koji nemaju nikog“ kaže Daca.

U Groom room – u se koristi vrhunska kozmetika za pse kao i profesionalna oprema. Salon se nalazi kod OŠ „Rada Miljković“ u Jagodini.

Groom room možete pratiti na fesjbuku i instagramu.

Prethodni tekstKrivična prijava protiv Dejana Nešića, direktora Tehnološke škole u Paraćinu
Sledeći tekstEvro danas 117,59

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime