JAGODINI – ŠAMPIONSKI PEHAR I ČETIRI VELIKE ZLATNE MEDALJE ZA AKVA PARK, ZOO VRT, MUZEJ I „POTOK“

0

Na 49. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu , grad Jagodina dobitnik je pet velikih priznanja koja se dodeljuju za razvoj turističkih sadržaja. Jagodina je dobila veliki ŠAMPIONSKI PEHAR za unapređenje gradskih turističkih sadržaja i atraktivnosti turističke destinacije a četiri VELIKE ZLATNE MEDALJA pripale su akva parku, zoo vrtu „Tigar“, Muzeju voštanih figura i izletištu „Potok“.

dsc_6067„Jagodinu godišnje poseti oko 400.000 ljudi. Velika mi je čast da sam imao priliku da u ime grada primim šampionski pehar i zlatne medalje za turizam i to u velikoj konkurenciji gradova Srbije i zemalja u okruženju. Jagodina ima ono što bi mnogi gradovi želeli da imaju, izvanrednu turističku ponudu, veliki potencijal i volju da ostane u vrhu najposećenijih gradova Srbije. Nekada je ceo turistički kompleks bio potpuno neiskorišćena zemlja, zapuštena u svakom smislu. Dragan Marković Palma je vizionar koji je od jedne ledine napravio mesto koje danas okuplja posetioce iz cele Srbije i okoline. Jagodina će nastaviti da jača svoj turistički potencijal i turističku ponudu“ rekao je direktor akva parka Zoran Gligorijević.

dsc_6057

Na „Večeri šampiona“  dodeljene su 182 velike zlatne medalje, 40 zlatnih i dve srebrne za ugostitljeske objekte, hotele, restorane, zadravstvene centre. Jagodina je pored Zrenjanina jedan od retkih gradova koji je dobio najviša priznanja za razvoj turističkog sadržaja u celosti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime