JAGODINAC VOZI „ŠTIKLA TAXI“ – AUTO PUN MAŠTE I ISPUNJENJA ŽELJA

1

Jagodinac, Branko Stevanović osmislio je zanimljiv koncept biznisa i on je još jedan dokaz da i u tvz.obične poslove čovek može ugraditi maštu i biti kreativan. Naime, on je taksista ali u vožnji njegovim automobilom najveće pogodnosti imaju – žene. On vozi ŠTIKLA TAKSI.

stikla taksi branko„Posle mog priznanja supruzi da je stub kuće, došli smo na ideju da otvorimo taksi za devojke, dame, tete i mame ali sa napomenom da ako dama nije sama, može i ‘on‘ sa nama. A ako dama jeste mama,mogu i deca s nama. Znači svako je dobrodošao ali je dama na prvom mestu. Na monitorima unutar Štikla taksija se okreću fotografije raznoraznih zanimljivih štiklica, odevnih kombinacija, a i mogu se naći dobri životni saveti. Nikad se ne zna šta će kome da zatreba“ kaže Branko.
Pored toga dobijaju se i dobre smernice za frizure, reklamiraju se restorani itd.
„Na kontu tih reklamica na mnoge stvari za stranke Štikla taksija i popusti od dvadesetak procenata npr manikir, pedikir, masaže itd. Nedeljom se igramo i na tačne odgovore stranke dobijaju gratis vožnje, sve se snima a mesečno se na našoj fejsbuk strani izbacuje klip sa najzanimljivijim odgovorima a i scenama, naravno uz odobrenje stranke. Za mladju grupaciju a i starijem kolektivu ne smeta, spremamo DEJT ŠTIKLA TAKSI gde cemo spajati momke i devojke tako da oko dana ljubavi, Štikla obećava, niko neće biti sam. Na monitorima će se okretati fotkice momaka a devojke biraju. U poslednje vreme se i devojke nude da budu birane pa ćemo videti. Tu je i mis Štikla taksija gde će se birati najlepša fotka“.
Infocentrala podržava sve one koji u sumornoj svakodnevici i borbi za opstanak pronalaze maštovite načine da nekom ulepšaju dan.
Broj Štikla taksija je 0641919355 i 0605959355
  stikla 2

 

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime