JAGODINA SE POJAČALA

0

Fudbalski klub Jagodina predstavio je dva nova igrača, Uroša Nikolića koji dolazi iz mađarskog Videotona i Veljka Antonijevića iz kraljevačke Sloge, koji su ugovor sa jagodinskim superligašem potpisali na tri godine.

Uroš Nikolić ima 21 godinu, fudbalsku karijeru započeo je u Železničaru iz Niša, a posle toga je bio u Sinđeliću i Partizanu, nakon čega je igrao za Videoton.uros

„Jagodina je klub koji se u zadnje vreme stalno bori za Evropu, uvek su u vrhu, to je jedan stabilan klub i ima dobre uslove. Zbog toga sam njih izabrao i nadam se da ću pomoći klubu u drugoj polusezoni, u borbi za Evropu i u Kupu“, rekao je Nikolić.

Veljko Antonijević ima 22 godine, najpre je igrao u svom rodnom mestu Raški u FK Bane, odatle je prešao u Slogu iz Kraljeva, prešavši put od omladinaca do prvog tima.

veljko

„Ovo je veliki klub u našoj zemlji, koji se uvek bori za vrh tabele. Ima sjajne igrače i sjajne uslove za treninge i za napredak. Ja sam mlad igrač i daću svoj maksimum da bih opravdao očekivanja koja klub ima“, izjavio je Antonijević.

U Fudbalskom klubu Jagodina je održana i prozivka igrača, kojom je ozvaničen početak priprema za prolećni deo sezone.

Izvor: Beta

Foto: Infocentrala, novosti.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime