UZ HARISA 10.000 LJUDI, POJELO SE 4.000 KOBAJA I POPILO 6.000 LITARA PIVA! FANTASTIČAN VATROMET! (FOTO)

0

Više od 10.000 ljudi iz svih gradova u Srbiji dočekalo je Novu godinu po Julijanskom kalendaru u Jagodini i uživalo u koncertu pevačke legende Harisa Džinovića. Jagodinci i komšije popili su 6.000 litara piva, a pojeli 4.000 kobasica!

aCST_9632aCST_9640

Tradicionalno Jagodina organizuje bogate dočeke Srpske Nove godine i atmosfera je bila vesela, a publika zajedno sa Harisom Dživonivćem pevala njegove hitove ,,I tebe sam sit kafano“, ,,Odavno sam tobom“, ,,Pariske kapije“, ,,Rano je za tugu“…. On je pevao dva sata od 23 do do 1 iza ponoći uz pauzu kada je održan veličanstven vatromet.

DSC_1552DSC_1553

– Želim svima sve najbolje, sreće, zdravlja, ljubavi, para, blagostanja , poručo je Haris publici u Jagodini čestitajući im Novu godinu. Volim Jagodinu i negujem posebnu vezu sa ovim krajem, rado dolazim. Jagodina je sjajan domaćin, nisam ovde prvi put, više koncerata sam držao i uvek je bilo fantastično, kao i večeras, rekao je Haris.

aCST_9772DSC_1606

PALMA U „TIGRU“

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković u krugu prijateja i saradnika dočekao je Srpsku Novu godinu u jagodinsom restoranu „Tigar“.

Hitna pomoć i policijanisu zabeležili ni jedan incidenta a u vedroj noći Jagodina može da se pohvali da je uz pomoć privrednika koji su obezvedili hranu i piće, organizovana jedan od najboljih dočeka Srpske Nove u Srbiji.

foto Nenad Đukić, A.Dobrosavljević

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime