Istraživanje o radu komunalnih službi u Paraćinu radio CESID – rezultati odlični

0

Lokalna samouprava drugu godinu za redom radi istraživanje potreba građana u Paraćinu a novina je da u analizi rezultata učestvuje CESID. Prema njihovim istraživanjima, Paraćinci su sve zadovoljniji radom komunalnih službi.

„Iz istraživanja se vidi da je poverenje građana u komunalne službe, poraslo u odnosu na prethodnu godinu. Zadovoljstvo vodosnabdevanjem poraslo je za 25 odsto. Anketirali smo 250 građana u svim mesnim zajednicama što prema CESID – u predstavlja reprezentativan uzorak. Sledeće nedelje sazvaćemo konferenciju za medije i saopštiti dobijene rezultate anketiranja koju su sproveli obućeni anketari i čiju analizu je obradio CESID“ kaže Miloš Đurđević, član Opštinskog veća.

Paraćin je poznat po dijalogu tj stalnim zborovima građana u mesnim zajednicama i razgovorima sa meštanima sela i građanima o svemu što je u njihovom okruženju neophodno uraditi. U zborovima građana ravnopravno učestvuju svi koji su zainteresovani.

 

(Medijski sadržaji nastali su realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstPaunović odgovorio Đuriću: Spremni smo da dočekamo novi juriš paraćinskih naprednjaka, njihovih tajkuna i osuđivanih kriminalaca
Sledeći tekstAsfaltiranje ulica u Paraćinu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime