ISTORIJA – PRVI GEJ POLJUBAC U NARODNOJ SKUPŠTINI

0

Gej aktivista i jedan od vođa srpskog Prajda, Boban Stojanović objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju prvog gej poljupca u srpskom parlamentu.

Akteri su on i njegov partner Adam Puškar. I mada je fotografija nastala pre više od godinu dana, 23. septembra 2014. godine, tek nedavno je i sam došao do nje. Prijateljica koja ih je fotografisala, naime, tek sama mu je prosledila fotografiju, a Stojanović je odlučio da je objavi kao rođendansku čestitku Adamu.

– Ljubav je zakon – kratko i kroz smeh za „Blic“ Boban komentariše fotografiju gej poljupca u maloj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije.

– Bilo je to nedelju dana pre prošlogodišnjeg Prajda, posle zajedničke sednice odbora za ljudska prava, ravnopravnost polova i evropske integracije. U jednom trenutku našli smo se sami u sali i poljubili smo se, a prijateljica nas je slikala – kaže Stojanović.

Iako je sednici prisustvovalo mnogo poslanika, pa i nekoliko ministara, niko od njih nije video šta se dogodilo posle skupa.

– Ne misilim da je ovo bilo kakva provokacija, mada me baš interesuje kako će sada to da komentarišu – dodaje Stojanović.

Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime