HILL – LIDER U KONGRESNOM TURIZMU

0

Kongresni turizam je veoma važan za razvoj jednog grada i oblasti u kojoj se nalazi. Apsolutni lider u kongresnom turizmu u ovom delu Srbije, je Hill Hotel u Jagodini KOJI NA Booking.com ima visoku ocenu 9,4. Razvoj kongresnog turizma doprineo je tome da Jagodinu posećuju brojni stranci koji su Hill odabrali za svoje prezentacije, velike grupe lekara, naučnika, političara…

15

Razvoj tog vida turizma veoma je važan za svaku zemlju, a zaposleni u turizmu najbolje znaju koliko je kongresni gost poželjan.

Izbsasaoriti se za organizaciju nekog kongresa nije posao koji se radi danas za sutra. Zato je tim menadžera Hill hotela poznat u poslovnom svetu kao tim koji dobro radi svoj posao. Organizacija kongresa veoma je zahtevna, a Hill ispunjava sve uslove.

„Konferencijska sala sa kapacitetom od preko 50 mesta idealan je prostor za organizaciju naučnih, stručnih i prezentacionih skupova i predavanja, i u potpunosti će zadovoljiti svojom opremljenošću i uslugom sve potrebe u okviru kongresnog turizma. Kongresni turizam osim dobrih uslova za predavanja i skupove, podrazumeva i udobnost po čemu je Hill poznat. Zbog izuzetnog geografskog položaja Jagodine koja se nalazi u centralnoj Srbiji i lake dostupnosti zbog blizine auto puta E-75, čine Hill Hotel pogodnom destinacijom za putnike na proputovanju, poslovne ljude koji službeno borave u regionu, održavanje seminara, kongresa kao i raznih tematskih dešavanja“ kaže glavni menadžer Hill-a Saša Milojević.

Pored standardnih, nude se i opcione usluge kao što su:

– Kafe pauze prema zahtevu klijenata

– Ugovoreni obroci za grupe i učesnike seminara

– Mogućnost organizovanja koktela, prijema i banketa na zahtev klijenata

– Za grupe na noćenju mogućnost korišćenja kongresne sale gratis

kongresni tur 1

Audio tehnička oprema u kongresnoj sali:

– moderan projekcioni aparat “Epson” sa HDMI i VGA priključkom na PC ili lap top

– platno velikog formata za projekcioni aparat sa mogućnošću pomeranja

– 50-inčni plazma TV na zidu za prezentacije (Power Point, video materijal…)

– savremeno “Beringer” pokretno ozvučenje sa klasičnim i bežičnim mikrofonima

– kompletan hotel je pokriven WIRELESS internetom i velikim brojem LAN priključaka

– veliki broj strujnih priključaka za računare

– flipchart table sa pratećom opremom

kong tur 2

Hotel raspolaže sa 20 luksuzno opremljenih soba i 4 unikatno uređena apartmana, restoran salom kapaciteta do 220 mesta, Spa & Wellness centrom, teretanom, kongresnom salom sa kompletnom audio tehničkom opremom, poseduje sopstvena parking mesta, besplatan Wi-Fi za goste hotela a kao posebne atrakcije se ističu picerija sa velikom letnjom baštom i jedinstvena kuća čajeva.

Brojevi telefona 035 252 202, 035 81 001 81, 035 81 001 82

Mail: [email protected]

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime