„HILL HOTEL“ JEDAN OD NAJBOLJIH U KOJIMA SAM IKADA ODSEO

0

Najpoznatiji sajt tj. online platforma za pretragu smeštaja širom sveta, Booking.com jagodinskom Hill Hotelu već je uručio prznanje za objekat koji su posetioci nagradili najvišom ocenom. Danas se na ovom poznatom svetskom sajtu izdvojio komentar na račun hotela kojim menadžment može da se ponosi.

hill hotel„Putujem 28 godina širom sveta i vlasnik sam Platinum karte AIR France i KLM – a. Sledeće godine dobiću životnu Platinum karticu za pređenih više od 1.500.000 milja širom sveta. U poslednjih 28 godina posetio sam nekoliko stotina hotela u svetu tako da sam kompetentan da kažem da je Hotel Hill perfektan hotel, jedan od najboljih u kojima sam ikada odseo. Posetiću ovaj hotel ponovo. Sve najbolje osoblju, Danilo Knežević“.

Hill Hotel je moderan hotel sa četiri zvezdice, idealan za turiste željne odmora i relaksacije. Hotel je smešten u najlepšem delu Jagodine, okružen turističkim atrakcijama kao što su akva park, Muzej voštanih figura, Zoo vrt, jedan od najlepših parkova u Srbiji „Đurđevo brdo“, a na svega 10 minuta udaljenosti od centra grada.

hotel hillHotel raspolaže sa 20 luksuzno opremljenih soba i 4 unikatno uređena apartmana, restoran salom kapaciteta do 220 mesta, Spa & Wellness centrom, teretanom, kongresnom salom sa kompletnom audio tehničkom opremom, poseduje sopstvena parking mesta, besplatan Wi-Fi za goste hotela a kao posebne atrakcije se ističu picerija sa velikom letnjom baštom i jedinstvena kuća čajeva.

Ovde pogledajte najnovije akcije Hotela Hill.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime