CECI PAVLOVIĆ ZAPALJEN AUTO, STRANAČKI ILI ZBOG BOLNICE?

0

Policija navodi u sopštenju da je Vatrogasno spasilačka jedinica iz Ćuprije je brzo intervenisala i auto nije u potpunosti izgoreo, te da se po nalogu osnovnog javnog tužioca u Paraćinu vrši se veštačenje požara, kojim će biti utvrđen uzrok

Na automobilu „fiat punto“ u vlasništvu porodice potpredsednice ćuprijskog SNS dr Svetlane Nikolić Pavlović, koji se nalazi ispred njene porodične kuće, u ponedeljak oko 2.40 sati izbio je požar, potvrđeno je u PU Jagodina, dok Naprednjaci tvrde je da reč o politički inspirisanoj paljevini.

Policija navodi u sopštenju da je Vatrogasno spasilačka jedinica iz Ćuprije je brzo intervenisala i auto nije u potpunosti izgoreo, te da se po nalogu osnovnog javnog tužioca u Paraćinu vrši se veštačenje požara, kojim će biti utvrđen uzrok.

„U Ćupriji se opet dogodilo politički instruisano paljenje vozila. Očekujemo od nadležnih organa da jednom utvrde ko pali i želi da zastrašuje građane Ćuprije. Građani Ćuprije znaju ko to radi deceniju unazad i očekujemo od nadležnih organa da utvrde ko su počinioci. Ne mogu počinioci da budu jači od države i zakona i krajnje je vreme da budu izvedeni pred lice prvde“, rekao je predsednik ćuprijskih Naprednjaka i predsednik Opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

Automobil je star sedam godina i u vlasništvu je sina potorpedsednice SNS u Ćurpiji.

Ćupričani misle da ovaj događaj ima veze sa bolnicom više nego sa stranačkom aktivnošću.

„Ona vedri u oblači u bolnici. Treba ispitati sve mogućnosti, ali svakako s eradi o događaju koji je uznemirio ne samo njihovu porodicu već i sve nas. Često se u Ćupriji dešava da se pale automobili“ kaže jedan Ćupričanin.

(Alo)

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime