U Jagodini potrošači bez gasa do 16 sati

1

JP „SRBIJAGAS“, Novi Sad – Operator distributivnog sistema, obaveštava kupce prirodnog gasa u GRADU JAGODINA, da će zbog neophodnih radova na gasovodnim objektima u tom gradu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa danas (petak, 24.12.) do 16:00 časova. Zbog novonastale havarijske situacije na priključnom gasovodu u istom periodu i jagodinska Toplana prestaće sa radom. 

Bez redovne isporuke gasa ostaće potrošači koji se tim energentom snabdevaju sa glavnih merno regulacionih stanica GMRS „JAGODINA“ i GMRS „JAGODINA 2“, odnosno svi potrošači u JAGODINI.
JP Srbijagas-ODS (Operator distributivnog sistema) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnike distributivnog sistema koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.
Po završetku radova, a očekuje se da će oni biti urađeni najkasnije do 16:00 časova, JP „SRBIJAGAS“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.
Molimo potrošače u JAGODINI da imaju razumevanja za navedene radove.

 

Prethodni tekstPravite li Gingerbread cookies?
Sledeći tekstPALMA: UBEDLJIVA POBEDA VUČIĆA U PRVOM KRUGU, REPUBLIČKA I BEOGRADSKA VLAST KAO I DANAS

1 KOMENTAR

  1. Kakvog razumevanja trazite za Toplanu, cim malo otopli napolju oni gase i smanjuju grejanje odmah iako se placa svih 12 meseci i pored toga sto je decembar mesec, zima… ne mozete imati razumevanja za takoo nesto.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime