GUMENE ČIZME UZ HALJINE, FARMERICE, BERMUDE

0
Gumene čizme je prvi počeo da nosi Vojvoda od Wellingtona još u XIX veku. Danas čizme od PVC gume za kišu, sneg i blato nose devojke širom sveta. Najbolje izgledaju sa uskim farmericama, koje su uvučene u čizme, ali i sa suknjama i haljinama. Nikako ne pokušavajte da ih krijete kada su vam već na nogama.
GUMNE CIZME
Uz njih „idu“ i najrazličitiji modni detalji, ali vodite računa da uz šarene čizme ne kombinujete šarenu odeću mada i to je individualno. Neko ume da nosi nešto što na nekom drugom izgleda nespojivo!
gumene cizmice
U prelaznim godišnjim dobima kada nije toliko hladno, gumene čizme kombinujte sa omiljenom haljinom. Neka između haljine i čizmi bude 5 do 10 centimetara slobodnog prostora i ponesite mantil jer se on odlično slaže sa čizmama i haljinom.
Gumene čizme koje možete lako uklopiti sa uobičajenom kišnom opremom kao što su jakne, kaputi, šalovi, marame, uske pantalone, farmerice i naravno kišobran.
S obzirom da su i helanke jedan od omiljenih modnih detalja, takođe mogu se nositi uz gumene čizme. Kombinujte ih slično kao sa farmerkama, samo ukoliko su vaše helanke šarene, neka čizmice budu jednobojne ili sa vrlo malo šara.
gumene-cizme-111gumene1
moda-grazia-fashion-stil-dana-gumene-cizme-01gumene4
13574160901694_1kejt-mos-1375442604-9686
Prethodni tekstJAGODINA PROTIV VOŽDOVCA:IDEMO NA POBEDU
Sledeći tekstRADULE POKIDALA MASKE ZA GRUPU ,,ISKAZ“!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime