Grujičić: Inspekcija će biti u ponedeljak u bolnici u Ćupriji

1

„Inspekcija Ministarstva zdravlja će biti u ponedeljak u bolnici u Ćupriji, a nakon toga sledi spoljašnja provera kvaliteta lečenja“, izjavila je ministarka zdravlja Danica Grujičić za Nova.rs.

Tridesetogodišnji Marko Stojanović iz Svilajnca preminuo je noćas u Urgentnom odeljenju Kliničkog centra u Beogradu. Prethodnih pet dana Marko se borio za život nakon više komplikacija nastalih tokom kolonoskopskog pregleda u ćuprijskoj bolnici.

 

Foto instagram Danica Grujičić

Prethodni tekstMarko Stojanović (30) izgubio bitku za život, porodica će tražiti pravdu
Sledeći tekstAktivista za prava životinja, uprkos životu sa tri stenta korača sam ka Beogradu za ubijenu Zlatu i ubijene pse širom Srbije

1 KOMENTAR

  1. Sta jos treba da se u toj bednoj ustanovi desi, da bi bilo.ko sa „vrha“ napokon reagovao????
    Molili smo Vas i molimo Vas jos uvek!
    Ovo nije ni prvi ni jedini put da se ovako nesto desava.Pre 7 godina ste pisali o mojoj majci, koja je takodje u ovoj nazovi bolnici, izgubila zivot, zbog neadekvatnog i nesavesnog lecenja. I??? Tu smo stali???
    Slucaj se po sudskim fiokama krije i zataskava.
    „Vrana vrani oci ne vadi!“ tako mi pricaju. A ja ne odustajem. Zelim da se pravda istera na videlo i da svi lekari koji su krivi ispastaju za zlocin koji su pocinili! Da odgovaraju za ubistvo ne samo moje majke, vec i svih ostalih pacjenata koji su otisli u Cuprijsku bolnicu na lecenje, a kuci se na zalost zivi nisu vratili!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime