GRKOVIĆ: OBOREN SAJT „SAVEZA ZA BOLJU JAGODINU“ (BR 5)

1

Savez za bolju Jagodinu Boris Tadić, Borko Stefanović (5), održane tribine u Glogovcu i Malom Popoviću. Na tribinama su govorili kandidati za odbornike Aleksandar Grković, doktor Milan Miloradović i kandidat za poslanika jagodinske SDS Darko Radovanović.
Grković je naveo kako je sinoć oboren sajt jagodinskog SDS a da je to pokazatelj da živimo u vreme gušenja istine i slobodarstva. „Jagodinska SDS ni posle ovakvog napada nema namere da odustane od svog opozicionarstva prema svim vlastima. NI JS,NI SNS naša je univerzalna parola i istinsko verovanje koje ćemo pronositi kroz ovu kampanju“ rekao je Grković.

Grković je potom uporedio vlasti Borisa Tadića i Aleksandra Vučića i najviše kritikovao smanjenje subvencija sa 14 na 4 hiljade dinara po hektaru obradive površine. Naši zemljoradnici i stočari danas su prepušteni sami sebi, a republička vlast se prema njima ophodi maćehinski.
Doktor Milan Milordavoić pomenuo je da će se ova, inače jedina jasno opoziciona koalicija u Jagodini, boriti za izgradnju bedema na desnoj obali Velike Morave a radi zaštite sela i atara Glogovac, Mali Popović i Duboka. Kroz zadrugarstvo ćemo dići poljoprivredu na noge, ali infrastruktura na selu mora biti adekvatna onoj u gradu.
Darko Radovanović je naveo da ova koalicija zaslužuje poverenje građana Jagodine.

„Mi nismo otišli trbuhom za kruhom, iako smo deca namučene radničke klase. Ostali smo da se borimo za svaku priliku koja će nam omogućiti da od našeg grada i zemlje napravimo nešto bolje od sadašnjeg stanja“.
JEDINA JAGODINSKA OPOZICIJA NALAZI SE POD REDNIM BROJEM 5 NA GLASAČKOM LISTIĆU ZA LOKALNE IZBORE, navodi se na sajtu Saveza za bolju Jagodinu.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime