SVE VIŠE DECE POHAĐA PRIVATNE ŠKOLE STRANIH JEZIKA!

0
bumbar-skolica-engleskog

Želja za dodatnim znanjem već godinama motiviše, kako učenike svih uzrasta tako i odrasle, da pohadjaju privatne škole stranih jezika, medju kojima su najtraženije škole engleskog i sve više i nemačkog jezika. Sa vlasnicom školice engleskog i engleskog zabavišta BUMBAR, Jasminom Milenković, razgovarali smo o tom trendu koji je već godinama prisutan.

Kako je uopšte nastala ideja da otvorite englesko zabavište,koje je preraslo u školicu engleskog sa zabavištem?
-Pre svega ljubav prema radu sa decom, njihova nepresušna energija i želja za učenjem, su bili pokretači ideje. Sada već svi znamo da dete od svoje treće do šeste godine najbolje usvaja jezike, ne mešajući maternji sa stranim, ali je to pre 25 godina u Jagodini, pa i u Srbiji bilo poznato manjem broju ljudi. I tako smo počeli, i bili i sami oduševljeni rezultatima , podjednako i mi i roditelji a svakako i deca.
Vaš rad sa decom, podučavanje engleskom jeziku, ne prestaje njihovim polaskom u školu?
Naprotiv,  svi naši mališani nastavljaju sa učenjem, pridružuju nam se novi, i tako rastu i uče, i postaju sve sigurniji u korišćenju engleskog, da vremenom postane sasvim prirodno da i maternji i engleski koriste sa podjednakom sigurnošću.
Školica stranih jezika BUMBAR već 17 godina priprema kandidate za polaganje Cambridge sertifikate u Beogradu. Ove godine su po prvi put organizovali radionicu engleskog jezika, koju je vodio g-din Pol Marej, koji u Beogradu ima svoj Beogradski engleski jezički teatar (BELT). Ove godine školica stranih jezika BUMBAR slavi 25 godina rada.  Školica se nalazi preko puta velikog parka u ulici Boška Djuričića 7/3 u Jagodini, a možete ih i pronaći na web adresi http://bumbarengleski.edu.rs/.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime