GRKOVIĆ: NAPREDNJACI VODE PENZIONERE NA IZLET, A PRE TOGA SU IH OTERALI U SIROMAŠTVO

3

Predsednik GO SDS u Jagodini, Aleksandar Grković rekao je na konferenciji za novinare da naprednjaci ovih dana širom Srbije pozivaju penzionere na izlet u Vrnjačkoj Banji, a pre toga su ih smanjenjem penzija oterali u siromaštvo.

„SNS poziva penzionere na besplatni izlet, a ništa nije besplatno. Penzioneri su to platili i preplatili smanjenjem penzija. Mnogo više košta penzionere Srbije ono što im je oduzeto, nego taj jednodnevni izlet. Naša obaveza je da zaustavimo siromašenje penzionera. Mi hoćemo da poništimo Zakon o smanjenju penzija i da vratimo penzionerima ono što im je oduzeto. U vreme kada je na vlasti bio Boris Tadić prosečna penzija bila je 26.000 dinara, sada je 21.000. Tadić je penzionerima povećavao penzije čak šest puta“ rekao je Grković.

 

3 KOMENTARA

  1. Trebali su samo penzioneri ici ali su isli i mladi za nas koji su potpisali podrsku nije bilo moguce,nazalost veliko razocarenje,u Nacionalnoj sluzbi sistematizacija radnih mesta,nepodobnih koliko zelis na raznim funkcijama,odsutni su s posla zarad boravka u stranci,xaos,imali su moj glas ali zbog povratka u 90-te izgubili su ga!!!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime